Cel mai integru brand de profil din Europa!

Angajari Videochat Bucuresti

ARE YOU
THE NEXT
QUEEN OF TONIGHT

?

00
ORE
00
MIN
00
SEC

Timpul este limitat. Programeaza-te la un interviu si revendica-ti cadoul acum!

Este simplu! Introduci corect email-ul si numarul tau de telefon si te bucuri garantat de un cadou Victoria’s Secret la semnarea contractului.

Arata-mi cadoul
Welcome Gift
  • Informatiile tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.

Live The Luxury Lifestyle

Devino unul dintre cele mai bune modele cu incasari de top, lucrand in programul de noapte!

Califica-te intre cele

20 de modelecare aleg sa isi schimbe viata cu

DE CE LUXURY STUDIO
BENEFICII
Super Trafic Online

Te distrezi si castigi bine!
Intre orele 22.30 – 06.30, interactionezi cu publicul nostru din Europa, Statele Unite ale Americii si nu numai!

Confidentialitate

Nevoile tale pe primul plan!
Echipa Luxury Studio iti pune la dispozitie un mediu de lucru placut, discret si absolut confidential, totul pentru confortul tau!

Welcome Gifts

Ne place sa facem cadouri! Bonusuri de sign-up, dar si un super welcome gift atunci cand treci de interviu.

Arata-mi
Welcome Gift


BE THE NEXT
QUEEN OF TONIGHT

#YOUANDLUXURY

_Z3F9338
Play Video

Cautam urmatoarele

20 de modele

semnate Luxury Studio

Cautam 20 de modele de top care se vor distra si vor castiga bani in platformele noastre de chat cu publicul din Europa, Statele Unite ale Americii si nu numai. Cu noi, alegi un mediu de lucru discret, placut si absolut confidential, in timp ce colaborezi cu cel mai integru brand de profil din Europa.
Ai parte de indrumarea potrivita

Un trainer dedicat iti va fi alaturi de la fiecare pas, ajutandu-te sa alegi stilul potrivit pentru tine!

Te bucuri de super castiguri in bani

Petreci timp online si, sub indrumarea studioului, castigi sume de bani greu de egalat in celelalte domenii de activitate.

SUNT INTERESATA!
MA INSCRIU
T5

E 2020 si suntem mai toleranti. Am vazut cat de pozitiv au reactionat romanii la Pride 2019 si mi-am dat seama ca incet, incet suntem mai open-minded. Cand m-am angajat la Luxury Studio le-am spus apropiatilor ce job o sa am. In loc sa ma judece, s-au super entuziasmat pentru mine, au inceput sa imi puna o mie de intrebari si deja isi faceau planuri de vacanta cu banii mei. Asa prieteni...

Bianca
Model - LUXURY Studio
Iulie 2019
T4

Ce am facut cu banii? Pai, sa vedem. Mi-am luat un Mercedes-Benz CLA la sfarsit ul lui 2019, mi-am schimbat complet garderoba si l-am luat pe prietenul meu in Reykjavík, Oslo, si Helsinki. Noua ne plac destinatiile nordice. A, si urmez un curs de pictura si m-am inscris recent la unul de design interior. Toate astea intr-un an la Luxury.

Catalina
Model - LUXURY Studio
Ianuarie 2020
Luxury Studio - Testimonial

Profesionalism. Decorul arata super, au adus unul dintre designerii de top care a aranjat tot studio-ul cu gust. Au investit in echipamentul audio/video cu siguranta, asta se vede clar. Plus, sa nu mai zic...luminite, pernute, lumanarele, dantelute, plante, muzica, tot ce vrei! Te simti ca acasa de fiecare data.

Iasmina
Model - LUXURY Studio
Octombrie 2019
T2

De ce lucrez la Luxury Studio? Pentru ca imi face placere. Pentru ca sunt o femeie in toata firea si daca vreau sa fac videochat si sa imi cumpar masini, exact asta voi face. Am prea multa iubire si respect de sine ca sa imi limitez placerile vietii. Satisfacut de raspuns?

Diana
Model - LUXURY Studio
Februarie 2020
T1

Faptul ca am semnat un contract perfect legat, pe care l-am intors pe toate partile, mi-a dat un sentiment de siguranta. Am primit mereu banii la timp si sunt corecti cu programul. Cred ca de-asta si sunt aici de 3 ani. Bine, sunt mai multe, dar astea sunt de baza si conteaza foarte mult pentru mine.

Oana
Model - LUXURY Studio
Februarie 2020

Angajari Videochat Bucuresti

Indiferent ca vrei sa iti sustii financiar familia, sa castigi mai bine decat in alte domenii sau pur si simplu cauti un job diferit si un nou colectiv de colegi, cu Luxury Studio te bucuri de corectitudine, siguranta financiara dar, mai ales, performanta in incasari. Ideal, vorbesti limba engleza sau inveti extrem de repede si te preocupa aspectul tau fizic, pe care il ingrijesti si imbunatatesti in permanenta.

Programul flexibil iti va permite sa iti aranjezi timpul in functie de nevoile tale si te vei bucura de intelegerea si aprecierea unei echipe care va pune succesul tau pe primul plan. Este important sa fii ambitioasa si muncitoare, in special daca esti noua in domeniu si ai nevoia sa te afirmi si sa iti castigi independenta financiara. Este de asemenea important sa stii ce poti face cu castigurile tale si sa fii dispusa sa investesti in tine.


ARE YOU READY FOR

#YouAndLuxury


?

DA, VREAU SA MA INSCRIU!
INSCRIERE

Bun Venit In#YouAndLUxury

Introdu corect email-ul si numarul tau de telefon si te bucuri garantat de un cadou Victoria’s Secret la semnarea contractului.

  • Informatiile tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.

Un reminder privind confidentialitatea datelor din partea Luxury Studio

In concordanta cu legislatia actuala pentru protectia datelor la nivel european, va rugam rezervati-va cateva minute pentru a revizui Termenii si Conditiile utilizarii serviciilor noastre. Aceasta sectiune descrie cum folosim datele dumneavoastra, cat si optiunile care va sunt disponibile.

Ai parte de un cadou de bun-venit Victoria’s Secret, la semnarea contractului cu Luxury Studio!

De ce LUXURY Studio

?

Pentru că Luxury Studio, oferă comisionul REAL, fără penalizari absurde și crește procentul odată cu încasările modelului.

Disponibilitatea platformei de gestiune a tuturor site-urilor favorizează o colaborare productivă
pentru că modelelor li se asigură pachete personalizate de site-uri.
  • Informatiile tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.

Termeni si conditii 

Cu ajutorul termenilor “vizitator”, “utilizator” facem referire la toate persoanele care acceseaza acest website, indiferent de motiv sau scop. Prin sintagmele “termeni si conditii”, “regulament”, “termeni” etc. facem referire la acest document care prezinta detaliat termenii si conditiile de utilizare a website-ului luxurystudio.ro. Site-ul colecteaza unele “date personale”, care sunt definite de informatiile pe care le colectam de la utilizatori in scopuri de marketing, pentru a-i tine la curent cu noutatile pe care le punem la dispozitia lor, dar si pentru a monitoriza si a realiza statistici cu privire la modul de folosire al website-ului si al interactiunilor vizitatorilor cu acesta, in vederea imbunatatirii constante a experientei de utilizare. Aceste informatii pot sa includa nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail etc.
In momentul in care un utilizator alege sa vizioneze si sa foloseasca prezentul website, are obligatia de a citi si de a lua la cunostinta termenii si conditiile din cadrul acestui document. Fiecare accesare si utilizare a website-ului luxurystudio.ro presupune acceptarea tuturor clauzelor prezentate in cadrul acestui document denumit “Termeni si conditii”. Prin accesarea si utilizarea site-ului utilizatorii isi ofera expres consimtamantul in ceea ce priveste acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor. In caz de dezacord, indiferent de motiv, va rugam sa nu utilizati si sa parasiti acest website, daca nu acceptati fara vreo limitare Termenii si conditiile de utilizare a site-ului luxurystudio.ro.
Datele si informatiile prezentate in cadrul website-ului au un rol pur informativ. Continutul prezinta informatii de interes general cu privire la ofertele de munca, opinii generale oferite de Luxury Studio, ale partenerilor si colaboratorilor acestuia. Continutul poate fi modificat, completat, eliminat sau inlocuit in orice moment de catre Luxury Studio, daca acest lucru este necesar, fara a fi necesara vreo notificare prealabila oferita utilizatorilor. Intregul continut al website-ului se afla in proprietatea Luxury Studio si este aparat de reglementarile legale cu privire la protectia drepturilor de autor. Utilizarea in scopuri comerciale, preluarea sau reproducerea continutului website-ului fara acordul scris explicit al proprietarului este pedepsita in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizarea site-ului si a continutului in vederea distribuirii, modificarii, reproducerii, refolosirii, publicarii sau in scopuri comerciale este strict interzisa, fara un acord explicit obtinut in prealabil in scris din partea Luxury Studio.
Pentru a putea beneficia de ofertele prezentate in cadrul site-ului aveti obligatia de a ne furniza date reale, complete si exacte, in conformitate cu cerintele formularelor specifice incluse in website-ul luxurystudio.ro in acest sens. In cazul in care veti furniza informatii incomplete sau care nu sunt conforme cu realitatea, Luxury Studio va fi pus in imposibilitatea de a va oferi detalii si informatii suplimentare in legatura cu ofertele de job-uri prezentate pe site. Luxury Studio isi rezerva dreptul de a restrictiona sau suspenda accesul anumitor utilizatori la site-ul luxurystudio.ro sau la sectiuni specifice ale acestuia, fara o notificare prealabila si fara motivarea acestor actiuni.
In cadrul website-ului luxurystudio.ro pot sa existe link-uri catre site-uri terte. Proprietarii acestor website-uri poarta in intregime raspunderea pentru acestea; Luxury Studio nu este raspunzator si nu are niciun control asupra continutului sau politicii de confidentialitate si securitate ale acestor site-uri terte. Nu ne asumam responsabilitatea pentru prejudicii si pagube cauzate sau despre care se presupune ca ar fi cauzate prin accesarea link-urilor si legaturilor catre terte parti, resurse sau site-uri.
Raspunderea pentru accesarea si utilizarea website-ului luxurystudio.ro este in totalitate si in exclusivitate a utilizatorului. Luxury Studio nu se face responsabil pentru daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, care isi pot face aparitia ca urmare a utilizarii site-ului, a informatiilor si serviciilor prezentate in cadrul acestuia sau ca urmare a nefunctionarii site-ului. Informatiile prezentate si intregul continut prezentat pe luxurystudio.ro au un rol pur informativ si pot fi modificate, actualizate, inlocuite sau eliminate de catre administratori fara o notificare prealabila.
Orice tentativa de accesare a datelor cu caracter personal furnizate de catre utilizatori sau a oricaror altor date specifice bazei de date a site-ului, orice incercare de modificare a continutului site-ului sau de afectare a functionalitatii acestuia prin diverse tehnici vor fi considerate fraude sau tentative de fraudare. Pe cale de consecinta, asemenea masuri vor conduce la inceperea cercetarilor din punct de vedere penal, pentru a identifica si pedepsi conform legislatiei in vigoare autorul sau autorii acestor fapte.
Informatiile si datele cu caracter personal oferite de utilizatori prin incarcarea lor in formulare de contact, prin email, telefonic sau prin alte metode, vor fi utilizate in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Website-ul luxurystudio.ro utilizeaza cookie-uri. Mai multe informatii despre tipurile de cookies folosite, maniera si scopul in care sunt utilizate pot fi obtinute prin accesarea paginii Politica cookies.
Website-ul luxurystudio.ro functioneaza si activeaza in conformitate cu legislatia romaneasca. In cazul aparitiei eventualelor litigii, fie cu privire la prezentele clauze in legatura cu termenii si conditiile de utilizare, fie in situatia in care aceste clauze reprezinta elemente relevante, iar solutionarea cazului nu poate fi realizata pe cale amiabila, partile vor trebui sa se adreseze instantelor judecatoresti competente, in asa fel incat litigiile sa poata fi solutionate conform cu prevederile legislatiei Statului Roman in vigoare.

Politica de Cookies 

Un cookie este un fisier temporar utilizat pentru a stoca date pe computer, laptop sau dispozitivul mobil de fiecare data cand se acceseaza un website. Cookie-urile se utilizeaza la scara larga, pentru a face ca website-urile sau anumite servicii si sectiuni ale acestora sa functioneze mai eficient. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate si pentru raportarea anumitor informatii. In cadrul site-ului nostru nu utilizam cookie-uri pentru a retine informatii cu caracter personal precum nume, prenume, adresa de email sau detalii bancare, ci in vederea monitorizarii activitatii si actiunilor realizate pe paginile accesate, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor, dar si in scopuri de marketing.
Cookie-urile denumite “first party” sunt implementate pe site de catre proprietarii acestuia. Cele denumite “third parti” sunt setate de catre terte parti, altele decat proprietarii de drept al site-ului si activeaza elemente si functionalitati specifice care pot fi oferite prin accesarea site-ului luxurystudio.ro. Folosim cookie-uri „first party” si „third party” pentru motive diverse si numeroase. Unele cookie-uri sunt necesare din motive tehnice, pentru ca site-ul si serviciile noastre sa fie operationale – acestea sunt cookie-uri absolut necesare, esentiale. Alte cookie-uri ne permit, atat noua cat si unor terte parti cu care conlucram, monitorizarea si targetarea intereselor manifestate de vizitatorii website-ului – aceste cookie-uri sunt necesare pentru performanta si functionalitate. Ca exemplu, utilizam cookie-uri pentru a gestiona informatiile si continutul pe care le putem trimite sau afisa utilizatorilor, pentru a personaliza experienta interactiunii cu website-ul luxurystudio.ro, dar si pentru a imbunatati functionalitatea site-ului si a serviciilor pe care le oferim. Tipurile specifice de cookie-uri de tip „first party” si „third party” pe care le utilizam in cadrul site-ului nostru, precum si scopul folosirii lor sunt detaliate in continuare.
Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru a va furniza serviciile disponibile in cadrul site-ului, dar si pentru a facilita accesul la sectiuni protejate. Acestea din urma se genereaza dupa autentificare, pentru verificarea expirarii sesiunii. Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru functionalitatea site-ului si rularea corecta a platformei web. Utilizatorii pot bloca sau sterge cookie-urile prin modificarea setarilor browser-ului pe care il folosesc.
Acestea sunt cookie-uri utilizate in vederea imbunatatirii performantelor website-ului luxurystudio.ro, pentru analiza manierei in care functioneaza site-ul si, desigur, pentru identificarea potentialelor erori ce pot sa apara.
Aceste cookie-uri colecteaza informatii specifice care sunt utilizate pentru a ne ajuta sa intelegem cum este folosit website-ul sau cat de eficiente sunt campaniile noastre de marketing. Aceste cookie-uri ne ajuta de asemenea sa personalizam complet site-ul, pentru a imbunatati experienta de utilizare a acestuia.
Folosim aceste cookie-uri pentru a face mai relevante mesajele de promovare, in functie de interesele pe care le aveti. Aceste cookie-uri indeplinesc de asemenea si alte functii. Spre exemplu, poate fi vorba de prevenirea aparitiei anunturilor in mod continuu, garantarea livrarii optime a anunturilor din punct de vedere al afisarii si uneori filtrarea anunturilor in functie de interesele manifestate de utilizatori. Informatiile colectate in acest fel sunt partajate cu diverse terte parti precum Facebook sau Google, cu ajutorul carora putem sa transmitem utilizatorilor reclame care ar putea prezenta interes pentru acestia. Atat noi, cat si terte parti su parteneri, avem posibilitatea de a utiliza si alte tehnologii similare de monitorizare. Fisierele cu aceste date contin identificatori unici care ne indica momentul cand un utilizator a accesat website-ul sau declanseaza semnale specifice care indica anumite actiuni efectuate in cadrul site-ului. In acest fel avem posibilitatea de a monitoriza tiparul traficului de vizitatori de pe o anumita pagina a site-ului, prin comunicarea si livrarea acestor cookie-uri. Astfel, vom afla daca ati ajuns pe site prin accesarea unui anunt sau direct de pe un alt website, pentru a va livra si afisa anunturi bine targetate, pentru a imbunatati eficienta si performantele site-ului si pentru a analiza si monitoriza evolutia campaniilor de marketing.
Folosim servicii terte pentru a monitoriza si a analiza utilizarea individuala a website-ului, dar si pentru a colecta statistici si informatii cu privire la interactiunile cu site-ul. De asemenea, avem colaborari cu terte parti pentru a afisa anunturi si pentru a le utiliza in vederea promovarii. Partile terte mentionate pot utiliza la randul lor tehnologii de monitorizare in vederea colectarii si folosirii informatiilor legate d eactivitatea dumneavoastra online in mod anonim, fie in cadrul website-ului nostri, fie pe alte website-uri ori aplicatii mobile, in scopul cunoasterii intereselor si pentru a va oferi anunturi targetate si adaptate in functie de activitatile intreprinse pe parcursul navigarii. Cookie-uri sau semnale web vor putea fi de asemenea utilizate de terte parti in vederea colectarii de informatii legate de vizitele efectuate pe site-ul nostru si pe alte site-uri, pentru a masura si monitoriza eficienta anunturilor si a activitatilor de promovare online. Un exemplu simplu ar fi colectarea datelor cu privire la numarul de accesari al unuia dintre anunturile noastre. Mentiune: in informatiile colectate de aceste parti terte nu sunt incluse date cu caracter personal cu ajutorul carora utilizatorul poate fi identificat cu exactitate – spre exemplu nume ori adresa de email.
  • Anunturi de remarketing Google

 

Serviciul de remarketing anunturi Google permite utilizatorilor sa isi creeze si administreze reclamele pe Google Display Network. Daca un utilizator alege sa foloseasca acest element, se va instala un pixel de monitorizare Google pe site-ul respectivului client prin intermediul Snippet-ului. Snippet-ul permite de asemenea ca site-ul utilizatorului sa seteze un cookie care va recunoaste vizitatorii de pe site prin intermediul anunturilor plasate cu ajutorul serviciului de remarketing anunturi Google.

Aceste tehnologii faciliteaza plasarea de campanii de promovare pe Google Display Network si permit oferirea rapoartelor catre clienti in legatura cu performantele acestor campanii de promovare.

 

  • Anunturi Facebook

 

Serviciul de anunturi Facebook permite afisarea de anunturi catre abonati si alte persoane prin intermediul platformei Facebook. Atunci cand un client alege sa beneficieze de acest serviciu, se implementeaza un pixel de monitorizare Facebook pe site-ul respectivului client prin intermediul Snippet-ului.

Snippet-ul permite ca site-ul clientului sa implementeze un cookie browserului care va recunoaste vizitatorii de pe site prin intermediul anunturilor plasate prin serviciile de anunturi Facebook. Aceste tehnologii de monitorizare faciliteaza gestionarea campaniilor de promovare pe platforma Facebook si permit oferirea de rapoarte catre clienti cu privire la performantele acestor campanii. Facebook nu ofera optiunea de refuz pentru aceste cookie-uri. Pentru a refuza aceste cookie-uri, verificati sectiunea de instructiuni de mai jos „Cum pot tine sub control cookies?”

 

  • Landing pages

 

Daca un utilizator alege sa utilizeze acest element, se va permite folosirea cookie-urilor si tehnologiilor de monitorizare suplimentare. Utilizatorii care creeaza pagini de destinatie vor avea optiunea de a seta cookie-uri pe dispozitivul oricarui vizitator al acelor pagini. Cand un utilizator alege sa configureze cookie-urile, se instaleaza Snippet-ul pe pagina de destinatie a acelui utilizator pentru a facilita implementarea cookie-urilor alese de catre acel utilizator.

 

    1. Lista de cookie-uri folosite la Luxurystudio.ro:

Functionalitate si Performanta_gatGoogle AnalyticsTot site-ulUtilizata pentru gestionarea, optimizarea, personalizarea si trimiterea notificărilor de tip push catre utilizatoriFunctionalitate si Performantawp_woocommerce_session_WordpressTot site-ulContine un cod unic pentru fiecare client pentru a determina in baza de date cosul de cumparaturi pentru fiecare client.

Functionalitate si Performanta_gatGoogle AnalyticsTot site-ulUtilizata pentru gestionarea, optimizarea, personalizarea si trimiterea notificărilor de tip push catre utilizatori

CategorieCookieSursaUnde sunt folositeScop
Functionalitate si Performanta_gaGoogle AnalyticsTot site-ulUtilizata pentru gestionarea, optimizarea, personalizarea si trimiterea notificărilor de tip push catre utilizatori
Functionalitate si Performanta_gidGoogleTot site-ulAnalizeaza si monitorizeaza vizitatorii site-ului prin colectarea de date anonime
Informare utilizatoriCONSENTGoogleTot site-ulUtilizata pentru a integistra momentul in care utilizatorul site-ului inchide notificarea privind utilizarea cookies
Informare utilizatoriwpca_consentCookie propriuTot site-ulUtilizat pentru a afisa notificarea privind cookie-urile si pentru a memora alegerea utilizatorilor.
MarketingTawkConnectionTimeTawk.toTot site-ulCookie de la o terta parte care memoreaza conversatiile pentru a oferi un serviciu clienti mai bun.
MarketingTawk_*Tawk.toTot site-ulCookie de la o terta parte care memoreaza conversatiile pentru a oferi un serviciu clienti mai bun.
Marketing__tawkuuidTawk.toTot site-ulCookie de la o terta parte care memoreaza conversatiile pentru a oferi un serviciu clienti mai bun.
Functionalitate si Performanta__cfduidCloudflareTot site-ulUtilizat cu scopul de a securiza conexiunile utilizatorilor in mod individual.
  • Gestionarea cookie-urilor

 

Utilizatorii au dreptul de a decide daca accepta sau resping cookie-urile! Optiunile browser-ului pot fi setate si personalizate pentru a accepta sau refuza cookie-urile. Daca veti alege sa respingeti cookie-urile, veti putea continua sa folositi site-ul nostru, insa accesul la anumite functionalitati si zone securizate poate fi in acest fel restrictionat.

Majoritatea retelelor de promovare va pun la dispozitie o modalitate de a va dezabona de la anunturile de promovare bazate pe interese specifice.

Puteti alege sa renuntati ca identificatorii de promovare pentru dispozitive mobile sa fie folositi de asemenea pentru anunturile de promovare bazate pe interese specifice. Va trebui sa accesati setarile dispozitivului mobil si sa urmati instructiunile cele mai recente specificate in acest sens.

In cazul in care veti alege sa renuntati, vor fi eliminate toate datele colectate despre dumneavoastra si nu vor mai fi colectate ulterior date suplimentare. Identificatorul aleator desemnat dumneavoastra (de catre noi sau terte parti) va fi de asemenea eliminat. Acest lucru inseamna ca daca la o data ulterioara veti decide sa acceptati din nou conditiile, nu se va mai putea continua urmarirea si monitorizarea folosind acelasi identificator ca si inainte, intrucat veti fi considerat un utilizator nou al sistemului din toate punctele de vedere.

Optiunea „Do Not Track” – unele browsere precum Internet Explorer, Firefox si Safari – includ posibilitatea de a transmite semnale „Do Not Track”. Cum nu sunt reglementate standarde generale cu privire la semnalele „Do Not Track” (nu urmari/monitoriza), unele website-uri nu raspund inca la acestea.

Pentru a vizualiza, controla sau elimina cookie-urile noastre de performanta sau marketing, in cazul in care nu ati facut-o la prima interactiune cu site-ul luxurystudio.ro,  va rugam sa accesati urmatorul site https://www.aboutcookies.org/ sau sa ne contactati utilizand datele furnizate in cadrul site-ului.

La LUXURY STUDIO tratam cu seriozitate protectia datelor cu caracter personal si cautam in mod constant sa ne imbunatatim strategiile prin care le putem proteja, tinandu-ne la curent cu orice modificari cu privire la monitorizarea, urmarirea si utilizarea acestora.

Politica de Confidentialitate 

Pentru noi este foarte importanta protejarea confidentialitatii utilizatorilor. Ne asiguram de fiecare data ca informatiile oferite de dumneavoastra raman private si nu sunt folosite decat in scopurile carora le sunt destinate. Luxury Studio isi respecta menirea de a-si proteja utilizatorii.
Website-ul culege, cu ajutorul instrumentului Google Analytic, informatii precum: rank alexa, locatie, sex, varsta, dispozitive folosite pentru accesarea site-ului, date demografice, afinitati, limba vorbita, comportament, frecventa, engagement, browser-ul utilizat, tehnologia utilizata, providerul de internet, produse cumparate, valoarea produselor cumparate, bounce rate, timp petrecut pe site, numarul mediu de pagini vizitate, adresa IP, informatii referitoare la trafic etc. Informatiile pot fi compilate si prezentate unor terti, acest lucru realizandu-se conform cu regulile GDPR.
Informatiile cu caracter personal cu privire la dumneavoastra nu vor fi instrainate, inchiriate, vandute, expuse, imprumutate sau dezvaluite sub o alta forma tertelor persoane, cu exceptia cazului in care avem permisiunea dumneavoastra in acest sens. Exista posibilitatea sa folosim informatiile dumneavoastra personale pentru a va contacta periodic in legatura cu chestiuni in legatura directa cu site-ul nostru.
Va informam si va rugam sa retineti faptul ca publicarea de informatii personale cu privire la dumneavoastra in zona de acces public a site-ului nostru (sectiunea “Noutati” – blog) atrage dupa sine posibilitatea colectarii si utilizarii lor de catre terte persoane asupra carora nu avem nici un control.
Website-ul luxurystudio.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Nu colectam in mod constient informatii din partea utilizatorilor sub 18 ani.
Proiectam in mod constant si implementam masuri de securitate, atat din punct de vedere tehnic, cat si organizatoric, in vederea protejarii informatiilor dumneavoastra personale. Cu toate acestea, nu va putem garanta ca securitatea noastra nu poate fi depasita de persoane neautorizate prin folosirea de mijloace informationale avansate.
“Politica de confidentialitate” poate fi modificata in orice moment de catre administrator, daca acesta considera ca acest lucru este necesar. Utilizatorii au obligatia de a verifica in mod constant politica de confidentialitate, pentru a fi informati cu privire la modificarile efectuate, dar si pentru a avea in permanenta la cunostinta tipul informatiilor care sunt culese si modul in care sunt utilizate acestea.
Website-ul luxurystudio.ro utilizeaza cookie-uri pentru a permite utilizatorilor sa personalizeze maniera de afisare a paginilor web in functie de preferintele personale, care sunt retinute si intre sesiuni. Pot fi modificate si retinute in acest fel atat aspecte legate de functionalitate, cat si de afisarea grafica a paginilor. Pentru mai multe detalii, verificati si pagina dedicata denumita “Politica cookies”.
Prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a unui cod de conversie primite de la Google AdWords si/sau Google Analytics, pe paginile site-ului luxurystudio.ro sunt colectate cookie-uri. Aceste informatii identifica intr-o maniera unica un browser web de pe un anumit dispozitiv (computer, laptop, smartphone, tableta) si nu pot identifica in mod direct o persoana. Eticheta de remarketing Google colecteaza aceste cookie-uri pentru a putea afisa anunturi publicitare in cadrul website-urilor din reteaua Google Display si Google Search. Luxury Studio foloseste de asemenea etichete de remarketing si coduri de conversie oferite de catre compania Facebook, care au rolul de a afisa anunturi utilizatorilor care intra in contact cu website-ul luxurystudio.ro. In mod asemanator etichetei de remarketing Google, eticheta Facebook ads colecteaza date si cookie-uri care pot sa identifice in mod indirect un utilizator, in vederea furnizarii de anunturi publicitare. Daca nu sunteti de acord ca aceste date sa fie colectate, puteti selecta oricand optiunea de oprire a stocarii de cookies. Când utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing. Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului.